click pentru detalii: PARTITIONARI / <BR>COMPARTIMENTARI MODULARE

PARTITIONARI /
COMPARTIMENTARI MODULARE

Sistemele de pereti de compartimentare modulara Arcade sunt caracterizate printr-o mare diversitate si flexibilitate oferind solutii adaptate si celor mai exigente cerinte.
click pentru detalii: USI DE INTERIOR GLISANTE şi USI SPECIALE

USI DE INTERIOR GLISANTE şi USI SPECIALE

Uşi glisante, din lemn sau sticla, scopul este acelasi: un produs durabil si de calitate dotat cu accesorii profesionale.
click pentru detalii: ACCESORII GEZE

ACCESORII GEZE

Sisteme de glisare, amortizoare pentru usi, sisteme de actionare usi si ferestre, accesorii pentru usi din sticla, actionare ferestre la inaltime
click pentru detalii: FERONERIE ŞI ACCESORII USI

FERONERIE ŞI ACCESORII USI

Deoarece detaliile conteaza alegem de fiecare data cele mai performante soluţii de feronerie si accesorii pentru fiecare uşa.
click pentru detalii: COMPARTIMENTARI <BR>GRUPURI SANITARE

COMPARTIMENTARI
GRUPURI SANITARE

Acolo unde spatiul permite, va stam la dispozitie cu solutii optime de compartimentare a spatiilor sanitare. Produse special destinate acestui scop.
click pentru detalii: USI REZISTENTE LA FOC

USI REZISTENTE LA FOC

Cazurile extreme nu sunt de dorit dar pagubele pot fi reduse. Usi metalice si usi rezistente la foc, pentru un timp de pana la 120 minute.

Despre noi

Noutati

Suntem atenţi la detalii

Arcade

Arcade

Aprecieri:

Specializati in compartimentari spatii office/birouri si producerea de usi de interior vă punem la dispozitie o gama variata de usi de interior in variante simple furniruite, din sticla sau in combinatie lemn sticla. Oferta noastra cuprinde servicii complete de consultanta si montaj. Compania noastră produce uşi glisante si de interior sub sigla ARCADE DOORS.

Alegerea furnizorilor noştri s-a oprit asupra firmelor care sunt lidere în ceea ce priveşte calitatea si, implicit, fiabilitatea şi uşurinţa în exploatare, astfel că în acest moment importăm şi distribuim în România produsele firmelor GEZE, METALGLASS, PBA, HEWI , SIMONSWERK, DIECKMANN, CASMA, WESTAG GETALIT, NINZ.

Lucrari efectuate

Lucrări efectuate

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii si sunt deacord.